Jeg brænder stærkest i arbejdet med mennesker i kombinationen HR og forretning. Derfor ønsker jeg at arbejde i en organisation hvor HR-afdelingen er synlig i organisation, og hvor jeg kan sparre med ledere så de er i stand til at kommunikere succesfuldt til deres medarbejdere og skabe engagement, motivation og resultater. 

Mine kompetencer omfatter blandt andet: 

✔ Coaching af og sparring med ledere, mellemledere og medarbejdere 
✔ Rekruttering
✔ Intern kommunikation
✔ Kompetenceudvikling
✔ Udvikling af kulturer og værdier
✔ Stort servicegen og evne til at opbygge relationer

Jeg er interesseret i både fuldtid, projektansættelse eller praktikforløb (i op til 8 uger), hvor du end finder mine kompetencer brugbare. Hvis jeg har vakt din interesse eller kender du en som kunne være interesseret i at vide mere om hvordan jeg kan bidrage, så skal du være velkommen til at kontakte mig og connecte med mig.

Det har været en fornøjelse at arbejde med Henrik fra dag et, da han altid har været åben overfor hvad end udfordringer eller opgaver jeg har præsenteret. Henrik har en ret unik evne til at tilpasse sig forskellige miljøer.

 Jeg er imponeret over hvor meget dedikation og engagement Henrik har lagt i sine opgaver her i AIESEC, og selvom det er en frivillig position, har han altid været seriøs omkring det og taget sit ansvar alvorligt. Han har været rigtig god til at bruge tidligere erfaringer til at komme med nye ideer.

Stinne Vognæs

TIdl. HR ansvarlig, AIESEC København